Paul Surugiu-Fuego
Paul Surugiu-Fuego
Paul Surugiu-Fuego

Paul Surugiu-Fuego

Paul Surugiu Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, independent, cu valențe artistice multiple, fiind și pictor, dar și moderator de televiziune. Are peste 25 de ani de cand a inceput sa cante, avand prima aparitie la Mamaia, la Festivalul care a lansat cele mai mari nume ale scenei romanesti.  Paul Surugiu este un adevarat fenomen. Desi nu beneficiaza de o promovare intensa, el reuseste sa stranga, in toata tara, sali pline, cu spectatori ce indragesc muzica lui, care cumpara bilete pentru a-l vedea, lucru ce nu e specific multora. Si nu o face doar o data, ci de doua ori pe an, in 30 de orase importante ale tarii.

Fuego, care a devenit deja un brand pentru Craciun, pentru tot ce inseamna sarbatori, este un artist pentru care nu sunt importante disputele si competitiile, fiind caracterizat de bun simt, colegialitate si decenta. Are la activ peste 600 de cantece, cuprinse in 28 de albume de studio, pentru care a adunat 5 discuri de aur si 2 platina si numeroase aprecieri, abordând mai multe genuri muzicale.

Paul Surugiu-Fuego, Artist al Popirului Republicii Moldova, numit prin decret prezidențial, in 2012, este unul dintre puținii artiști care l au omagiat permanent pe marele compozitor Florin BOGARDO in spectacolele și emisiunile sale, in primăvara lui 2018 realizând și un turneu in peste 40 de orașe, in care i-a evocat imaginea și muzica!

Project details